Sisustustyylit

torstai 22. lokakuuta 2020

 

tilasommittelu


 

Tilasommittelussa ensin tutustuttiin ja piirrettiin muodon eri peruselementteihin.Tutustuttiin mitkä asiat vaikuttavat muotoon. Käytiin läpi tilaa muodostavat elmentit, asennon, muodon vähennys ja lisäys. 

Lopuksi saimme tehtävän tehdä kaksi kolmiuloitteista tilaa jotka ovat tehty valkoisesta materiaalista. Mallissa pitää olla nimi ja siinä pitää olla ihmisen pienoismalli.

Minulla oli joku ajatus päässäni mallista mutta materiaali oli hakusessa. Tein kaksi epäonnistunutta mallia ja viimeisenä iltana sain vasta mallin tehtyä. Käytin mallin tekemiseen kapalevyä ja pahvia. Mallin sisällä oleva pallo tai "kivi" on savea joka on maalattu valkoiseksi. Kokeilin ensin savella tehdä jotain mutta se oli liian haastavaa niin vaihdoin materiaalia. Suuren teokseni😂 nimeä mietin kauan. Nimen piti olla vastakohdat toisilleen. Ehkä keksin liian syvällisen nimen mutta toisaalta asian voi kokea näin.Suru voi tuntua puristavalta ja painavalta tätä kuvaa siis savipallo työn keskellä. Sen ympällä on iloa josta valon säteet osuvat siihen. 



malli ylhäältä




malli edestä




malli vinosti sivulta




malli sivulta






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

    Kevät lukukausi... Aloitin tammikuussa ja lopetin pääsiäisenä työharjoittelun laatta-liikkeessä. Siellä myytiin  laattojen lisäksi kylpy...