Sisustustyylit

keskiviikko 4. elokuuta 2021

   Kevät lukukausi...
Aloitin tammikuussa ja lopetin pääsiäisenä työharjoittelun laatta-liikkeessä. Siellä myytiin  laattojen lisäksi kylpyhuone kalusteita, hanoja ja laatoitukseeen tarvittavia työkaluja. 
Lattoja oli hurja määrä joka lähtöön, lattia, seinä, mosaiikki ja verhoilukiviä.Joihinkin showroomin tiloihin vaihdettiin laattoja ja sain stailata tilat remontin jälkeen. Tässä kuvia siitä.

 

 

 
Liikkeen yläkerrassa myytiin allashanoja kylpyhuoneisiin ja keittiöön. Siellä oli myös hyvä valikoima suihkuja ja wc-istuimia. Nähtävillä oli jonkin verran suihkuseiniä. Tuotteita ja laattoja oli tietenkin mahdollisuus tilata vaikka niitä ei ollut esillä liikkeessä.Liikkeessä myytiin laatoitukseen käytettäviä tarvikkeita ja aineita. Saumalaasti väriehtoja oli paljon. Kulmalista valikoima oli runsas.


Työssäoppimis jakson jälkeen sain ihanan mökki projektin tehtäväkseni. Mökki oli rakenteilla oleva hirsimökki. Se sijaitsi saaressa. Sähkö saatiin aurinkopaneeleilla ja liesi toimii kaasulla. Asukkaat olivat valinneet portaiksi teräksiset mustat kierreportaat ja mustan kevyttakan. Alakerrassa sijaitsee kaksi makuuhuonetta ja avoin keittiö/olohuone jossa on korkea katto. Ylhäällä parvella sijaitsee lasten valtakunta.
Asukkaat pitivät skandinaavisesta sisustuksesta. Apua tarvittiin pintamateriaalien ja kalusteiden valintaan.

keittiön saarreke

olohuoneruokatila

makuuhuoneparvi


 


Kävin myös kevään aikana yritystoiminnan suunnittelukurssin. Kurssi oli hyvin mielenkiintoinen ja pistikin ajattelemaan, onko minusta yrittäjäksi. Kurssin tarkoitus oli tehdä suunnitelma omasta yrityksestä kannattavuus-ja investointilaskelmineen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

    Kevät lukukausi... Aloitin tammikuussa ja lopetin pääsiäisenä työharjoittelun laatta-liikkeessä. Siellä myytiin  laattojen lisäksi kylpy...