Sisustustyylit

torstai 15. lokakuuta 2020


valokuvaus


Olin jo unohtaa kertoa että, keväällä meillä oli myös mielenkiintoinen valokuvauskurssi. Kurssi suoritettiin siis etänä teamsin kautta.Joten se rajoitti vähän tehtävän tekemistä. Tietoa itse kamerasta ja valokuvauksesta tuli runsaasti. 

Itselläni ei ollut minkään sortin tietämystä valokuvauksesta. Vain haaveita, että kumpa osaisin ottaa hienoja kuvia esim. instaan ja muutenkin. Tehtäviä sai tehdä järjestelmäkameralla tai kännykällä. Oma järkkärini on ikuisuuden vanha ja olen sitä todella harvoin käyttänyt. Joten ajattelin aikaa säästäkseni ottaa kuvani kännykällä. Ensimmäisen päivän tehtävänä muistaakseni oli kuvata tuoli. Kuvasin tuolin jonka istuinosa oli rikki. Tuoli oli menossa roskiin mutta en ollut malttanut vielä viedä sitä pois kun ajattelin että keksin miten voin tuunata tuolin vielä käyttö kelpoiseksi. 






Seuraavana päivänä saimme tehtäväksemme ottaa flat lay kuvia. Kuvaamiseen meni yllättävän kauan aikaa. Piti löytää sopiva alusta, riitävästi valoa ym. olivat haastavia asioita joita piti ottaa huomioon. Koko asunto oli ihan sekaisin kuvauksen jälkeen, mutta tosi mielenkiintoista ja kivaa oli. Kipinä oppia lisää valokuvauksesta heräsi.



flat lay-kuva






flat lay-kuva


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

    Kevät lukukausi... Aloitin tammikuussa ja lopetin pääsiäisenä työharjoittelun laatta-liikkeessä. Siellä myytiin  laattojen lisäksi kylpy...