Sisustustyylit

torstai 2. tammikuuta 2020


lastenhuone


Syksy on mennyt hujauksessa opiskelussa ja valitettavasti myös sairastaessa. Juuri kun koulu pääsi vauhtiin sain keuhkokuumeen. Tämä sitkeä tauti vei kyllä kaikki energiat ja toipuminen kesti jouluun saakka. Joten joudun olemaan valitettavasti pois koulusta  jonkin aikaa marraskuussa.leikkauskuvia lastenhuoneesta

Pääsimme ensimmäiseksisi  harjoittelemaan  ammattipiirrustusta eli "käsin" piirtämistä.  Skissipaperia käyttäen teimme pohjapiirustuksia ja leikkauskuvia. Skaalatikusta eli suhdeviivaimesta käyttäen oikeaa suhdelukua. Piirtäminen oli hauskaa, varsinkin kun tälläistä ei ollut koskaan ennen tehnyt.

Teimme sisustussuunnitelman lastenhuoneesta. Minusta oli todella kiva suunnitella lastenhuonetta. Mahdollisuuksia on niin paljon, että oli vaikea valita mitä kalusteita esimerkiksi käyttää.

Opettaja ehdotti, että tekisin suunitelman Sketchup:ssa. Olin epävarma miten siinä onnistuisin koska olin juuri silloin ollut poissa koulusta kun SketchUp:a oli käyty läpi. Sain paljon opettajalta apua ja tein suunnitelman SketchUp:ssa ja lopputulokseen olen kyllä tyytyväinen. Olihan se kuitenkin ensimmäinen suunnitelma ja koulua olemme käyneet vasta pari kuukautta.


havainnekuva ja pohjapiirosleikkauskuvia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

    Kevät lukukausi... Aloitin tammikuussa ja lopetin pääsiäisenä työharjoittelun laatta-liikkeessä. Siellä myytiin  laattojen lisäksi kylpy...