Sisustustyylit

torstai 25. helmikuuta 2021

 


 kahvila, ruokala ja info



Ennen joulua saimme uuden työn jota ensin aloitimme ideoimaan  ryhmänä mutta kuitenkin teimme työstä jokainen oman versiomme. Työ oli erään koulun kahvilan ja ruokalan muutostyö. Kahvilan sisustus haluttiin enemmän tunnelmalliseksi ja viihtyisäksi. Kahvilaan haluttiin myös lisätä pieni info-tila palvelemaan vierailijoita ja opiskelijoita. 
Kahvilaan toivottiin rimotusta näkösuojaksi. Värimaailman toiveena oli samaa sävyä kuin ravintolan seinät. 
Ruokala oli jotenkin kolkko ja iso. Siellä on korkea katto ja isot ikkunat. Värimaailmaltaan tila oli kalsea. 
Kahvilassa oli paljon jo valmiiksi istuimia ja eri kokoisia pöytiä joita toivottiin säästettävän. Tein rimotuksella pienen sopin johon tuli L-muotoinen sohva. Ympärille tuli pöytiä ja tuoleja. Rimotusta laitoin myös ravintolan ikkunan eteen, näin se toimi näköesteenä kahvilan ja ravintolan välille. Rimotuksella tehtiin myös tiski ja osittain katto. Infon ja kahvilan välinen seinä ja tolpat maalattiin Tikkurilan Royal värillä. Infon ja tiskin takaseinään tuli OBS-levyä. Seinään kiinnitettiin Info ja Cafe-valokyltit. Ikkunan reunassa kulkee baaritiskimäinen pöytä ja jakkarat. Tiskin yläpuolella on Innoluxin mustat valaisimet ja niitä sijoitettiin soppiin myös kaksi.


 





info



kahvila



kahvila



kahvila



kahvila






ruokala



ruokala



Ruokalan takaseinä sai Tikkurilan Vuono värin ja rimoista tehdyn teoksen. Joka laitettiin ns.kehykseen ja ylimmälle kehykselle laitettiin spotit. Laittiaa ei haluttu vaihtaa. Halusin ruokalaan eri tasoja joten korvasin osan tavallisista tuoleista ja pöydistä  korkeilla pööydillä ja baarituoleilla. Yhdelle  seinälle tuli kahden hengen istuttavia sohvia vastakkain.                                                                                                






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

    Kevät lukukausi... Aloitin tammikuussa ja lopetin pääsiäisenä työharjoittelun laatta-liikkeessä. Siellä myytiin  laattojen lisäksi kylpy...